Ajankohtaista

30.8.2021 Uusi kausi starttaa pian

Pikkuhiljaa syksy tekee tuloaan ja uusi avantouintikausi lähestyy. Virallinen uintikautemme on 1.10. – 30.4. Ennen kauden alkua uimaveden laatu ja pohjan turvallisuus tutkitaan.

Pieksämäen Avantouimarit ry:n vuosikokous pidetään torstaina 30.9.2021 klo 18.00 Järjestötalolla, osoitteessa Tasakatu 4-6 (3. kerros). Toivotamme jäsenet tervetulleeksi kokoukseen.

Vuosikokouksessa valitaan muun muassa yhdistykselle uusi hallitus seuraavalle kaudelle ja keskustellaan ajankohtaisista asioista. Tule siis kuulolle!

Laituri on saanut uuden portin, joka pidetään tulevaisuudessa aina lukossa. Uuteen porttiin käy sama avain kuin vanhaan koppiinkin.

Uusi pukukoppi on valmisteilla. Se valmistuu Esedun opiskelijoiden oppilastyönä, minkä vuoksi emme pysty sanomaan tarkkaa valmistumisajankohtaa. Tämän hetken oletus on, että se valmistuu syksyn aikana ennen uutta vuotta. Mutta emmeköhän pärjää vanhalla kopilla sinne asti.

Mukavaa syksyn alkua kaikille!

—————————————————————–

8.4.2021

Ensi kaudella meillä on uusi tukikohta

Huhuja on ollut liikkeellä ja nyt sen voi vahvistaa – meille tulee uusi ”koppi”. Kopin lisäksi laiturin pää eristetään turvalliseksi aidalla. Sähkölaitteisiin ei ole asiattomilla pääsyä.

”Koppi” on kooltaan 33 neliömetriä. Koppiin tulee vaatteidenvaihtotilat sekä miehille että naisille, minkä lisäksi pääsemme nauttimaan lattialämmityksestä.

Pohjatyöt aloitetaan toukokuussa, joten vanha koppi siirtyy paikaltaan pois ja siitä katkeaa sähköt.

Virallinen uintikautemme päättyy huhtikuun 2021 loppuun ja alkaa taas lokakun alusta. Kesällä voi käydä uimassa omalla vastuulla. Veden laatua ei kesän aikana tutkita. Naapuriin rakennetaan koirapuisto ja näillä nelijalkaisilla ystävillämme on mahdollisuus uimiseen hieman meidän rannasta pohjoiseen. Veden laatua tutkitaan taas syyskuussa.

Kiitos kaikille uimareille kuluneesta kaudesta! Toivottavasti syksyllä kausi alkaa uusissa ja upeissa puitteissa.