Ajankohtaista

5.11.2023 Uintikautemme on käynnistynyt

Tänä vuonna avantoon pääsimme jo lokakuussa, Pieksänjärven jäädyttyä 21.10.2023. Otamme uusia jäseniä vastaan ympäri vuoden (ks. Yhteystiedot-kohta). Tervetuloa uimaan!

15.10.2022 Uintikautemme on käynnistynyt – tervetuloa niin vanhat kuin uudetkin jäsenet!

Uusi uintikausi on käynnistynyt 1.10. alkaen. Veden lämpötila on jo virkistävä +7 astetta. Uudet jäsenet voivat ottaa yhteyttä jäsenasioista vastaavaan Paula Simoseen (ks. Yhteystiedot-kohta). Tervetuloa uimaan!

26.4. Uusi tukikohtamme on nyt valmis

Kärsivällisyytemme palkittiin, kun koko talven kestäneen odottelun jälkeen saimme uuden tukikohtamme / pukeutumistilamme valmiiksi. Tila otettiin käyttöön aprillipäivänä 1.4.2022.

Kiitos rakentamisesta kuuluu Esedun rakennus- ja sähköpuolen opiskelijoille sekä heidän opettajilleen.

Pukukopissa on nyt hyvät, raikkaat ja väljät tilat. Ja mikä parasta, meillä on myös lattialämmitys.

Hyvää kesää kaikille!

Uusi hieno pukeutumistilamme.
Pukeutumistila

18.1.2022 Uusi uimakoppimme valmistuu kevään aikana

Uusi uimakoppimme valmistuu kevään 2022 aikana. Sananlaskukin sen sanoo – hyvää kannatta odottaa.

Avantouinti on kasvattanut suosiotaan kautta maan. Naapuriseuroissamme esim. Kuopiossa uusia jäseniä ei voida ottaa vastaan tilanpuutteen vuoksi. Meillä ei onneksi olla vielä siinä tilanteessa, vaan kaikki halukkaat ovat vielä mahtuneet mukaan. Kaksi erillistä pukeutumistilaa mahdollistavat turvallisen harrastamisen.

30.8.2021 Uusi kausi starttaa pian

Pieksämäen Avantouimarit ry:n vuosikokous pidetään torstaina 30.9.2021 klo 18.00 Järjestötalolla, osoitteessa Tasakatu 4-6 (3. kerros). Toivotamme jäsenet tervetulleeksi kokoukseen.

Vuosikokouksessa valitaan muun muassa yhdistykselle uusi hallitus seuraavalle kaudelle ja keskustellaan ajankohtaisista asioista. Tule siis kuulolle!

Laituri on saanut uuden portin, joka pidetään tulevaisuudessa aina lukossa. Uuteen porttiin käy sama avain kuin vanhaan koppiinkin.

Uusi pukukoppi on valmisteilla. Se valmistuu Esedun opiskelijoiden oppilastyönä, minkä vuoksi emme pysty sanomaan tarkkaa valmistumisajankohtaa. Tämän hetken oletus on, että se valmistuu syksyn aikana ennen uutta vuotta. Mutta emmeköhän pärjää vanhalla kopilla sinne asti.

Mukavaa syksyn alkua kaikille!

8.4.2021 Ensi kaudella meillä on uusi tukikohta

Huhuja on ollut liikkeellä ja nyt sen voi vahvistaa – meille tulee uusi ”koppi”. Kopin lisäksi laiturin pää eristetään turvalliseksi aidalla. Sähkölaitteisiin ei ole asiattomilla pääsyä.

”Koppi” on kooltaan 33 neliömetriä. Koppiin tulee vaatteidenvaihtotilat sekä miehille että naisille, minkä lisäksi pääsemme nauttimaan lattialämmityksestä.

Pohjatyöt aloitetaan toukokuussa, joten vanha koppi siirtyy paikaltaan pois ja siitä katkeaa sähköt.

Virallinen uintikautemme päättyy huhtikuun 2021 loppuun ja alkaa taas lokakun alusta. Kesällä voi käydä uimassa omalla vastuulla. Veden laatua ei kesän aikana tutkita. Naapuriin rakennetaan koirapuisto ja näillä nelijalkaisilla ystävillämme on mahdollisuus uimiseen hieman meidän rannasta pohjoiseen. Veden laatua tutkitaan taas syyskuussa.

Kiitos kaikille uimareille kuluneesta kaudesta! Toivottavasti syksyllä kausi alkaa uusissa ja upeissa puitteissa.