Tietoa yhdistyksestä & jäsenyydestä


Pieksämäen Avantouimarit Ry on perustettu vuonna 2016.

Avantouintipaikkamme sijaitsee Pieksänjärven rannalla, kauniilla Hiekanpään puistoalueella.

Uimapaikalla on lämmitetty työmaakoppi mutta ei saunaa. Kopissa on kaksi erillistä pukeutumistilaa, joissa vaihtaa vaatteet. Jäsenet saavat kopille avaimen, jolloin uiminen on mahdollista milloin vain. Avannolla sähkö pitää pumput käynnissä ja raput sulana.   

​Parhaillaan rantaan on rakenteilla uusi pukeutumistila, joka valmistuu syksyllä 2021.

​Yhdistyksen hallitukseen kaudella 2020-2021 kuuluvat:

– Anne Katainen (puheenjohtaja)

– Eila Jäntti (varapuheenjohtaja)

– Liisa Bordi (sihteeri)

– Maija-Liisa Kiiskinen (rahastonhoitaja, jäsenasiat)

– Tuula Fonagy 

 

​Hallituksen varajäsenet ovat:

– Miia Ikonen

– Tarja Id

– Ritva Laitinen

​JÄSENYYS

Yhdistyksessä on 94 jäsentä (04/2021). Otamme uusia jäseniä vastaan ympäri vuoden. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki uudet jäsenet!

​Uintikautemme alkaa lokakuun alussa ja kestää huhtikuun loppuun. Uintikertoja seurassamme on noin 500 kuukaudessa. Menneellä uintikaudella 2021-2021 kirjattiin yhteensä 3 372 uintikertaa.

Jäsenmaksu uintikautta kohden on tällä hetkellä 60 euroa. Jäsenmaksun lisäksi veloitamme sääntömääräisen liittymismaksun, joka on samalla panttimaksu avaimesta. Tällä hetkellä liittymismaksu on 10 euroa. Jäsenenä voit uida rajattomasti uintikauden aikana. 

​Jos haluat jäseneksi, olethan yhteydessä jäsenaisoista vastaavaan Maija-Liisa Kiiskiseen (p. 050 400 5348). Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen pieksamaen.avantouimarit(at)gmail.com.

KAVERIUINTI & UINTIKUMMIT

Jos haluat tutustua avantouintiin harkitaksesi jäseneksi liittymistä, otathan yhteyttä puhelimitse Maija-Liisaan tai lähetä meille sähköpostia. Järjestämme sinulle uintikummin, jonka kanssa voit käydä tutustumassa ”hyiseen hurmioon”.

​Mikäli ystäväsi on jo jäsen, voit käydä muutaman kerran tutustumisuinnilla hänen seurassaan. Tutustumisuinnin hinta on 5 euroa / kerta ja käynnin voi maksaa kopissa olevaan säästöpossuun. Kirjoitathan myös oman sekä ystäväsi nimen kopissa olevaan vihkoon. Kopista saat myös halutessasi tilinumeron, jolle maksun voi suorittaa. Jos päätät liittyä jäseneksi tutustumisuintien jälkeen, hyvitämme sinulle yhden kaveriuinnin maksun (5 euroa).