Tietoa yhdistyksestä & jäsenyydestä


Pieksämäen Avantouimarit Ry on perustettu vuonna 2016.

1.4.2022 meille valmistui uusi tukikohta, jossa on omat pukeutumistilat miehille ja naisille sekä lattialämmitys. Saunaa meillä ei ole. Avannolla sähkö pitää pumput käynnissä ja raput sulana.


Uuden pukeutumistilan on mahdollistanut Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, josta on haettu tukea Leader-rahoituksena Veejjakajien kautta. Tämän lisäksi olemme tehneet hartiavoimin töitä omarahoitusosuuden hankkimiseksi. Rakennustöistä vastaavat Esedun rakennus- ja sähköalan opiskelijat.

Laiturin pää on aidattu ja sen portista jäsenet pääsevät kulkemaan omalla avaimella. Näin avantouinti on jäsenille mahdollista mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Sama avain tulee käymään myös uuteen pukukoppiin.

Avantouintipaikkamme sijaitsee Pieksänjärven rannalla, kauniilla Hiekanpään puistoalueella.

​Yhdistyksen hallitukseen kuuluvat kaudella 2021-2022:

– Anne Katainen (puheenjohtaja)

– Eila Jäntti (varapuheenjohtaja)

– Liisa Bordi (sihteeri)

– Maija-Liisa Kiiskinen (rahastonhoitaja, jäsenasiat)

– Tuula Fonagy 

 

​Hallituksen varajäsenet ovat:

– Miia Ikonen

– Tarja Id

– Ritva Laitinen

​JÄSENYYS

Yhdistyksessä on 105 jäsentä (01/2022). Otamme uusia jäseniä vastaan ympäri vuoden. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki uudet jäsenet!

​Uintikautemme alkaa lokakuun alussa ja kestää huhtikuun loppuun. Uintikertoja seurassamme on reilut 500 kuukaudessa.

Jäsenmaksu on tällä uintikaudella 60 euroa. Jäsenmaksun lisäksi veloitamme sääntömääräisen liittymismaksun, joka on samalla panttimaksu avaimesta. Tämä liittymismaksu on 30 e / hlö ja se palautetaan sinulle takaisin, jos et enää jatka harrastusta.

Jäsenenä voit uida rajattomasti uintikauden aikana. Uintikauden ulkopuolella uiminen on mahdollista omalla vastuulla. Naapurissa olevalla koirapuistolla on vieressämme oma uimaranta ja vedenlaatua ei tutkita uintikautemme ulkopuolella, vaan se tutkitaan aina ennen uintikautemme alkua.

​Jos haluat jäseneksi katsothan ystävällisesti kohdan Yhteystiedot.

KAVERIUINTI

​Mikäli ystäväsi on jo jäsen, sinulla on mahdollisuus käydä tutustumassa tähän ”hyiseen hurmioon” hänen seurassaan. Kaveriuinnin hinta on 5 euroa / kerta ja käynnin voi maksaa käteisenä kopissa olevaan säästöpossuun tai voit käyttää tilisiirtoa. Kirjoitathan myös oman sekä ystäväsi nimen kopissa olevaan vihkoon.

Iloa ja terveyttä kylmäkaraisusta…mahdut joukkoon mainiosti!